Profile photo of toros

by

Kész anyagok beküldése

2012-03-03 in Egyéb

Többekben felmerült már a kérdés, hogy milyen módon küldhetnek be kész útmutatókat, tananyagokat a szabadut.fsf.hu oldalra, és hogy ezek milyen feltételeknek kell megfeleljenek. Ezért úgy gondoltuk, hogy érdemes erre a kérdésre egy külön bejegyzést szánni.

Alapvetően minden anyagnak két egyszerű követelménynek kell megfelelnie ahhoz, hogy közvetlenül hivatkozzunk rá az Oktatás vagy az Infrastruktúra aloldalon: a dokumentum valamilyen szabad licenc (például valamelyik Creative Commons licenc, vagy a GNU FDL licenc) feltételei szerint felhasználható legyen, és amiről szól, az ingyenesen és szabadon elérhető legyen bárki számára. Ezen túl természetesen elvárás, hogy megfeleljen az alapvető formai, szakmai és minőségi elvárásoknak, vagyis az adott tudásanyagot közérthetően, nyelvileg igényesen megfogalmazva adja át.

Amennyiben ismersz olyan, a fenti feltételeknek megfelelő anyagot, amely még nem érhető el az oldalról, kérjük, írd be az Infrastruktúra vagy az Oktatás csoport megfelelő fórumába.

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Before you post, please prove you are sentient.

Mézga Géza fia